Aug 20, 2013

Find old deleted Blogger blogs with high Page Rank

This method is good for lazy people that want to create their blogger blog with High PR. 

First open Google Chrome, and install this two extensions: Check My Links Seo Quake Install both of them, and you will see this two nice icons on your right corner

 

 Now open Google and search for: site:blogger.com/profile/ keyword1 keyword2
for example site:blogger.com/profile/ blogger seo

Now this part requires some patience, till you find what you want. Open the profiles one by one, and you will find in users profile: My blogs and Blogs I follow. The point here is to find blogs that are deleted from this lists.





After you opened a profile URL you will find profiles that have listed blogs there, click on the H button, on Check My Links. This program will check all links that are located in the page, and tell you which one is live and which one is broken. You will see Green and Red Urls. Green, mean that the is alive, Red links with a 405 error it is a private blog, and red links with 404 error it is a deleted blog.


Now check 404 red URL's and see their page rank with SeoQuack, and you are lucky if the URL is free to register, otherwise you should Bookmark the URL to check them often, because they will be free one day, and you can register them. Within few minutes I have found a lot of blogs with High Page Rank , most of them are not yet free, but who cares, they are PR4 and PR5, I have saved them and will check them once two or three days to register them.

54 comments

That was a very good tutorial. I got what I needed. Thanks a ton.

Good to get the information, Thanks for the share

I wonder , is it working now ?

Simply desire to say your article is as astounding. The clarity for your put up is simply spectacular and that i can assume you are knowledgeable in this subject.
Fine with your permission allow me to clutch your feed to stay up to date with forthcoming post.
Thanks 1,000,000 and please keep up the rewarding work.

Ağrı Evden Eve Nakliyat firmalarını siz değerli müşterilerimizin memnuniyeti için sitemizde topladık. Garantili, Temiz, Güvenilir ve Sigortalı Taşımacılık hizmeti için sitemizde bulunan Nakliyat firmalarımız ile iletişime geçerek sorunsuz hizmet alabilirsiniz.

Kayseri Evden Eve Nakliyat Firmaları arasında ilk sıralarda en başlarda bulunan Erkan Evden Eve Nakliyat Kayseri’de Şehir içi ve Şehirler arası Nakliyat hizmeti veren firmamız 2000 yılından bu ya Kayseri ve ilçeleri dahil olmak üzere 7/24 sınırsız bir şekilde Evden Eve için özel hazırlanmış çelik kasa ve geniş filosu ile Nakliyat hizmeti vermektedir.

Ayvalık Parça Eşya Taşıma Balıkesir Tek parça veya birden fazla parça eşya taşıma hizmeti Ayvalık..

Kayseri Evden Eve Nakliyat Firmaları arasında ilk sıralarda en başlarda bulunan Erkan Evden Eve Nakliyat Kayseri’de Şehir içi ve Şehirler arası Nakliyat hizmeti veren firmamız 2000 yılından bu ya Kayseri ve ilçeleri dahil olmak üzere 7/24 sınırsız bir şekilde Kayseri Evden Eve için özel hazırlanmış çelik kasa ve geniş filosu ile Nakliyat hizmeti vermektedir.

Erkan Evden Eve Nakliyat kurumsal bir firmadır ve kurumsal bir firma olarak Nakliyat sektöründe yıllardan beridir hizmet vermektedir. Kayseri ilimizde 14 yılı aşkın bir süredir nakliyat hizmeti veren Erkan Evden Eve Nakliyat firması olarak siz değerli müşterilerimizi memnun etmeyi amaçlıyoruz. 2006 yılından bu yana Kayseri ilimizde şehir içi şehirler arsın nakliyat hizmeti veren Erkan Evden Eve Nakliyat kuruluşu 2000 yılından buyana Türkiye geneli Evden Eve Nakliyat hizmeti vermektedir.

Erkan Evden Eve Nakliyat kurumsal bir firma olarak işlerini yapmaya devam etmektedir. Siz değerli müşterilerimizi memnun etmek adına Erkan Evden Eve Nakliyat firması bu Nakliyat sitesini kurmuştur. Sizlere daha hızlı hizmet vermek adına her türlü imkanı göz önünde bulundurmaktadır. Kayseri Evden Eve Taşımacılık hizmeti veren Erkan Evden Eve Nakliyat Kayseri ilinde ve ilçelerin de Şehirler Arası ve Şehir içi Nakliyat hizmeti vermekte. Gelişmekte olan teknolojiyi de yakından takip eden firmamız sorunsuz işler sergilemektedir.

Kayseri evden eve nakliyat firmaları arasında kızmazlar nakliyat ilk sıralar en iyi firma olarak yerini koruyor ve ilk sıralarda çıkmaya devam ediyor. Kızmazlar nakliyat kuruluş yılı 2000 den bu yana Kayseri ilçeleri dahil olmak üzere ve Türkiye geneli Nakliyat hizmeti vermeye devam etmektedir.

2009 yılında kurulmuş olduğumuzda butik dershane anlayışını benimseyerek öğrencilere verdiğimiz eğitimler bizi daha da büyüterek bu günlere getirdi. Her geçen gün kadromuzu daha da genişlettik. Kocaman bir çınar haline dönüşen dershanemiz sayısız mezun öğrencilere ışık kaynağı olmuştur. Ankara merkezli olan kurumumuz kendini daha da ilerletmeyi aydınlık gelecekli öğrenciler yetiştirmeyi amaç edinmiştir.

Kayseri Nakliyat https://www.emniyetevdenevenakliyat.com/ olarak Kayseri merkez odaklı sizin için en güzel Nakliyat hizmetini vermek, bizden size büyük bir mutluluk. Sadece Nakliyatı kısa süreli bir iş olarak değil, daha uzun ve daha akılda kalan iş olarak yapmaktayız. Nakliyat işinde en güzel işleri görev bakımından size sunarken, istediğiniz Emniyet taşımacılığı da size yapmaktayız.

Evden Eve Nakliyat konusunda en güvenilir firma olarak dikkat çekerken, aynı zamanda Kayseri Emniyet Nakliyat olarak bize en kısa sürede ulaşırsınız. Eşyalarınıza kesinlikle zarar gelmez. Kayseri İletişim adresimizden bizimle kısa sürede iletişim kurarak, hemen adresinize gelir ve özenle çalışmalar yaparız. İlk işimiz size büyük bir destek vermek. Şehir dışından gelen eşyalarınızı taşıma konusunda bize büyük bir güven duyabilirsiniz. Kayseri Nakliyat işletmemizde, Asansörlü taşımacılık ve doğal yollardan elle taşımacılık gibi birçok yoldan güzel hizmetimiz devam ediyor.

Bizim işimiz en güzel şekilde Nakliyat işinde başarı sağlamak. Yüksek katlarda oturanlarda hiç düşünmesinler. Sadece bize güvenin ve yolda kalmayın. Kayseri Nakliyat olarak ilk işimiz, bizi aradığınız andan itibaren size en uygun olan taşımacılık hizmetini vererek, sadece güzel ve özel bir şekilde taşımacılığı evlerinize taşımak. Bizimle beraber Kayseri Nakliyatı Kayseri bölgesinde yaşayın.

Asansörlü taşımacılık konusunda gelişmiş bir araç yapımız var. Bu sayede yüksek katlarda oturanlara en güzel hizmeti vererek, yük taşımacılık konusunda ender olan yatırımları yapmaktayız. Sizde büyük bir Nakliyat işinden yararlanarak, çok yüklü Kamyon eşyalarınızı kısa sürede evlerinize özenle çalışalım. Eğer herhangi bir sorun ortaya çıkarsa, Kayseri Nakliyat olarak zararlarınızı karşılamak bizim tek amacımız. Kayseri Nakliyat olarak Kayseri da Nakliyat bazında en köklü kuruculardanız.

Sizde Nakliyat işinde Binalarınıza güvenle eşya taşımak için artık bizimle çalışma vakti. İster Evlerinizden Nakliyatlarınızı alırız, isterseniz de başka bölgeden gelen eşyalarınızı en sağlam şekilde evlerinize taşıma yaparız. Sizde bizimle beraber olun ve beraber Nakliyat işini sizde sağlam olarak yapın. evden eve nakliyat Kayseri nakliyat, Kayseri evden eve nakliyat, Kayseri evden eve taşımacılık, Kayseri nakliye, Kayseri nakliye firması

http://www.emniyetevdeneve.com

https://www.evdenevenakliyatciler.net ,

https://www.kayserievdenevenakliyat.biz

https://www.kayserievdenevenakliyeciler.net

http://www.yozgatevdeneve-nakliyat.com/

https://www.kayserievdenevenakliyatfirmalari.com

http://www.emniyetevdenevenakliyat.gen.tr,

KAYSERİ EVDEN EVE NAKLİYAT https://www.emniyetevdenevenakliyat.com/
Firmamız Kayseri Emniyet nakliyat ile Ev Taşıma Artık çok daha kolay. Zahmetli ve zor görünen evden eve taşıma işlemlerinizi sizin için sorun olmaktan çıkartıyoruz. Tek yapmanız gereken taşınma talebinizi mail yada iletişim sayfamızda bulunan telefon numaralarımızdan bize iletmek.
Kayseri evden eve nakliyat kayseri'de Uygun Fiyatlı Asansörlü Evden Eve Taşıma Hizmeti veren ekibimiz hem şehir içi hem şehirler arası alanda nakliyecilik hizmeti vermektedir.

Evden eve nakliye hizmetimizde paketleme ve eşyalarınızın güvenle taşınması konusunda hizmet veriyoruz. Dilerseniz Her türlü afet ve beklenmeyen durumlara karşı sigorta hizmetlerimizden de yararlanabilirsiniz. Uygun Fiyat Bilgisi almak için lütfen bizimle telefon veya whatsapp hattımız üzerinden iletişime geçin.
kayseri Evden Eve Firmaları Güvenilir Mi?
Nakliyat işleminden önce firma tarafından eşyalarınız sigortlanır. kayseri evden eve firmaları şehirlerarası sigortalama hizmetiyle birlikte hasat gören eşyalarınız firma tarafından karşılanır. Hasar görme ihtimalinin çok düşük olmasıyla birlikte hiçbir sorun yaşanmaz. Ancak müşteri güveni için hizmeti sunulmaktan kaçınılmaz. Sağlıklı paketleme, eğitimli eleman, geniş araç filoları ve çalışma prensibleri sayesinde başarılı nakliyat adresidir.
http://www.emniyetevdeneve.com
https://www.evdenevenakliyatciler.net ,
https://www.kayserievdenevenakliyat.biz
https://www.kayserievdenevenakliyeciler.net
http://www.yozgatevdeneve-nakliyat.com/
https://www.kayserievdenevenakliyatfirmalari.com
http://www.emniyetevdenevenakliyat.gen.tr,

thank you ankara nakliyat - soznakliyat.com

Thank you for post myfriends..

Küçükçekmece çilingir firması olarak başarılarınızın devamını dilerim.

hello there . nice article. thanx

This comment has been removed by the author.

Kayseri Evden Eve Nakliyat hizmetini sunan firmamız ile uygun fiyata taşınmak artık çok daha kolay.

Evden Eve Nakliyat hizmetini sizlere sunmakta olan firmamız Kayseri Asansörlü Nakliyat alanında 15 Kata kadar modüler asansör kurarak hizmet vermektedir. Bu işlemi yaparken eşyalarınızı A dan Z ye paketlemesini yapmaktadır.

Aydoğan Evden Eve Nakliyat Hakkında Bilgiler
Kayseri Evden Eve Nakliyat alanın da sizlere güvenilir, sorunsuz, sigortalı ve ambalajlı bir şekilde hizmet veren kuruluşu 20 yılı aşkın bir firma olan Aydoğan Nakliyat firmamızın önceliği müşteri memnuniyeti sizlere nakliyat hizmetini sunan firma yetkililerimiz müşterilerine çok değer vererek müşteri potansiyelini üst düzeyde tutmaya devam ediyor. Kayseri Evden Eve Nakliyat alanında hizmet vermekte olan firmamız eşya taşıma konusunda uzman kadrosu ile 7/24 kesintisiz bir şekilde hizmetinizde.

Önemli giriş adreslerine buradan ulaşabilirsiniz.
betturkey giriş
betpark giriş
TQİ


EmoticonEmoticon